Veelgestelde vragen

Mocht je vragen hebben, maar staat je vraag er niet tussen. Neem in dat geval contact met ons op.

Registratie

Registreren is op dit moment nog niet mogelijk.

Wilt u een groep aanmelden vanaf 5 personen? Stuurt u dan een bericht via het contactformulier op deze website om te informeren naar de mogelijkheden. 

Online aanmelden kan tot op de dag van het congres. Let op, aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst op datum en daarbij geldt vol=vol. 

Het inschrijftarief is incl. een lunch en pauzes, tenzij anders aangegeven. Voor het bijwonen van een diner o f sociaal programma dient separaat ingeschreven en betaald te worden.

Dieetwensen kunt u tijdens inschrijving doorgeven.  
Voor andere speciale wensen verwijzen wij u naar het contactformulier op deze website.

Wijzigen / annuleren

U kunt een wijziging in uw registratie aanvragen via het contactformulier op deze website. U kunt uw registratie zelf niet online wijzigen.

U kunt uw registratie alleen schriftelijk annuleren door een email te sturen aan registrations@congresscare.com. U ontvangt hiervan een schriftelijke bevestiging. De annuleringsvoorwaarden kunt u vinden op deze website.

Betalen

U kunt uw online registratie betalen via iDEAL en CreditCard. Voor individuele deelnemers is het niet mogelijk om via factuur te betalen.

Via factuur betalen is alleen mogelijk in geval van groepsregistratie (dit wordt bij dit congres niet aangeboden). Voor individuele deelnemers is het niet mogelijk om via factuur te betalen. 

Accreditatie punten

Op de pagina ‘algemene informatie’ binnen deze website, kunt u terugvinden voor welke verenigingen accreditatie is aangevraagd, en welke punten reeds zijn toegekend.

Het congressecretariaat zal na afloop van het congres doorgaans binnen twee weken de accreditatiepunten toekennen in uw persoonlijk dossier, wanneer de vereniging in GAIA is opgenomen. Voor verenigingen buiten GAIA gelden afwijkende termijnen. 

U ontvangt per email doorgaans binnen twee weken na afloop van het congres een certificaat van deelname, mits u voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Als uw punten binnen vier weken na afloop van het congres nog niet bijgeschreven zijn, neem dan contact op met het congressecretariaat: via het contactformulier op deze website.

Overige vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem in dat geval contact met ons op.